Меню
У Лондоні відбулася світова прем'єра фільму "Початок"
  • Тематика:
  • Публікація:
    09.07.2010
  • Переглядів:
    1139
  • Рейтинг:
    5.0/1
Подорож у країну снів на великому екрані - у Лондоні відбулася довгоочікувана світова прем'єра фільму "Початок".

Показ фантастичного трилера режисера Крістофера Нолана зібрав на червоному килимі чимало зоряних акторів - виконавців головних ролей. Перед камерами журналістів та фанів позували сер Майкл Кейн, Леонардо ДіКапріо, Маріон Котіяр, Кен Ватанабе та Елен Пейдж.

"Зйомки фільму тривали 5 місяців у шістьох різних куточках світу. І ось, усе закінчилося тут, у Лондоні. Це прекрасно. Я пишаюся своєю участю у стрічці і сподіваюся, публіка отримає задоволення”, - каже актор Леонардо ДіКапріо.

"Для мене це більше ніж фільм, це свого роду окремий досвід. Читаючи сценарій або працюючи на знімальному майданчику, я ніби занурювалась у паралельний світ. Я вже не кажу про перегляд фільму”, - зазначила акторка Маріон Котіяр.

Для юної акторки Елен Пейдж участь в "Початку" стала черговим кроком до статусу іменитої кінозірки. Втім, на червоному килимі дівчина почувається вже досить впевнено. Адже, два роки тому їй вже довелося приймати престижні кінонагороди - за роль у стрічці "Джуно". І все-таки, стояти поряд з Леонардо ДіКапріо - це щось, зізнається акторка.

"Леонардо просто чудовий. Я зростала, дивлячись його фільми. І ось тепер я знялася у стрічці разом з ним. тепер я обожнюю його ще більше”, - акторка Елен Пейдж.

Герой ДіКапріо - незвичайний злодій Дом Коб, який володіє даром проникати у підсвідомість інших людей і викрадати звідти різні таємниці. Послугами Коба користаються глобальні корпорації - для шпигунства за конкурентами. Зрештою, чоловік наживає безліч ворогів. Якось йому пропонують останню роботу - цього разу Коб повинен не викрасти ідею, а навпаки - прищепити.

"Ми хотіли показати сни якомога реальніше. Тому вирішили поменше використовувати комп'ютерних віртуальних образів. Усе було знято реальною камерою. А вже потім наші спеціалісти наклали необхідні спец ефекти”, - режисер Крістофер Нолан.

Режисер "Початку" Крістофер Нолан - автор нашумілого блокбастера "Темний Лицар", знятого у дві тисячі восьмому році. Тож, і публіка, і кінокритики з нетерпінням очікували його наступну кінороботу. Оцінити нове творіння Нолана українські глядачі зможуть вже незабаром - п'ятнадцятого липня.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar