Меню
Найкращі близнючки світу з'їхались до Києва
  • Тематика:
  • Публікація:
    19.07.2010
  • Переглядів:
    1477
  • Рейтинг:
    5.0/1
Саме в українській столиці відбудеться міжнародний конкурс краси серед близнючок 2010. Підготовка до конкурсу триває тиждень.

"Дівчата встають рано, репетиції розпочинаються о 9 годині ранку. Зараз літо, і у Києві достатньо спекотно. Кухар спеціально розробляв протягом кількох тижнів раціон харчування. Що засмучує наших дівчат - в них виключено усе солодке, тобто ніякого шоколаду, ніяких тортів, нічого”, - розповідає організатор Ксенія Сиряк.

Участь у конкурсі беруть 11 пар учасниць з 5 країн світу: України, Росії, Білорусії, Казахстану та Німеччини. У перервах між репетиціями, дівчата спілкуються та діляться своїми секретами.

"Те, що ми одна одну перебиваємо, або без слів можемо зрозуміти хто і про що зараз подумав. І от зараз бачимо зі сторони дівчат, це дуже цікаво. І взагалі знайомих близнюків багато не знаємо. Можемо згадати пари 2-3. А тут стільки близнючок, дуже цікаво”, - кажуть учасниці з Казахстану Ірина та Марина.

"Як не дивно, ми були по-різному вдягнені, але викладач цього не помітив. Спочатку я вийшла до дошки відповіла на відмінно. А потім я не знала як розв'язати задачу, і Маша замість мене вийшла. І я вже відповіла на "4", а викладач сказав: "Ну що ж Маша все ж таки розумніша"”, - згадують учасниці з Росії Марія та Катерина.

"Все залежить від ситуації, але любимо вдягатися однаково. Хоча, насправді це не має значення. Я себе відчуваю близнючкою і в різному одязі, і в однаковому”, - зазначили учасниці з Росії Оксана та Юлія.

Попри зовнішню схожість, у кожної з дівчат власні смаки та погляди на життя. Але це не заважає їм більшість часу бути разом.

"Так, і характери дуже різні. В мене більш добріший”, - жартують учасниці з України Марія та Наталія.

"Характери, зовнішність різна в нас. Ми так говоримо, але нам говорять, що ми однакові. Але усі близнючки завжди будуть говорити, що вони різні”, - кажуть учасниці з Росії Ольга та Анна.

Окрім головних номінацій конкурсу краси, організатори вирішили визначати дівчат ще й за різні таланти, якими володіють учасниці.

"Є така тенденція, що дуже багато близнючок талановитих. І тому у нас є номінація "Міс талант". І дівчата будуть демонструвати свій талант. Багато дівчат танцюють, співають, є чемпіонки світу з теквандо, є чемпіонки Росії з карате”, - розповідає виконавчий директор міжнародного клубу близнюків Анна Ставніст.

Всього планується 3 виходи учасниць - у спортивному одязі, купальниках та вечірньому вбранні. До складу журі увійдуть відомі особистості не лише з України, а й з інших країн. Найгарніших сестер судді визначать у суботу.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar