Меню
Принцеса Мері - живе втілення усіх дівочих мрій
  • Тематика:
  • Публікація:
    26.07.2010
  • Переглядів:
    1062
  • Рейтинг:
    5.0/1
У 2000 році, коли Мері Дональдсон вирішила приїхати на Олімпійські Ігри у Сіднеї, то зовсім не сподівалася, що скоро її життя перетвориться на справжню казку. Коли Мері сиділа у одному з сіднейських барів, до неї підійшов гарний парубок, який відрекомендувався Фредом. Тоді Мері навіть не уявляла, що розмовляє з наслідником данського престолу, дружиною якого вона стане за кілька років. Молоді люди мило поспілкувалися і вирішили зустрітися ще. Роман швидко переріс у справжню пристрасть.

”Він один з тих людей, чия присутність просто робить тебе щасливою”, каже принцеса данська Мері.

У 2001 році Мері переїхала до Європи, щоб бути ближчою до коханого. За два роки було оголошено про офіційні заручини Мері та кронпринца Фредеріка, наслідника Данського престолу. З одруженням у принцеси Мері - відтепер всі стали її так офіційно величати – з’явилося безліч обов’язків.

Вона опинилася під прицілом тисяч фото та відеокамер, перші газетні полоси були забиті її портретами, а таблоїди вишукували скелети в її шафі ще за тих часів, коли вона була звичайною Мері Дональдсон. Проте їй ще довелося навчатися придворному етикету та знати безліч усіляких дрібниць, які просто необхідні для дружини спадкоємця престолу.

Заради свого принца Мері була змушена навіть змінити віру - з пресвітеріанки вона стала лютеранкою. Але це не вплинуло на їхні стосунки - в пари двоє дітей і вони живуть разом у мирі та злагоді. Часто принцесу Мері порівнюють з принцесою Діаною та Джекі Кеннеді, проте всі погоджуються, що своїм шармом та вродою вона обом їм може дати величезну фору. Принцеса Мері і сама досі вірить, що вона потрапила у прекрасну казку, яка стала реальністю.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar