Меню
Марта Стюарт - "богиня стилю”, на яку рівняються мільйони
  • Тематика:
  • Публікація:
    27.08.2010
  • Переглядів:
    1069
  • Рейтинг:
    5.0/1
До неї дослухаються мільйони жінок у всьому світі, її порадам довіряють чоловіки. Вона знає, як жити красиво і стильно, готувати смачну їжу, і залюбки ділиться своїм досвідом.

Знайомтесь, Марта Стюарт - "богиня стилю”, письменниця, власниця медіаімперії і просто красива жінка. Стюарт зробила себе сама. Вона стала експертом з домашнього дизайну, організації весіль, кулінарії і садівництва. Звичайні справи звичайних людей стали справою її життя, основою її бізнесу, темою теле- та радіопрограм. З чого ж починалася імперія Марти Стюарт?

Ще навчаючись у школі, Стюарт спробувала себе в якості моделі, знялася в кількох рекламах для телебачення і глянцевих журналів. Однак швидко зрозуміла, що подіум не її покликання. Тоді Марта Стюарт зробила кар’єру брокера на фондовій біржі, ставши однією з небагатьох на той час жінок на Вол-стріт. Згодом Марта почала вибудовувати власний бізнес. У 1997 році вона заснувала Маrtha Stewart Living Omnimedia, компанію, що об’єднала окремі видавничі, телевізійні та торгівельні підприємства.

Однак у 2002 році через скандал на фондовій біржі успішна імперія Марти Стюарт похитнулася. Стало відомо, що брокер Стюарт злив їй інсайдерську інформацію про акції однієї з компаній. Під час розслідування мільйонерша виправдовувалася, наполягала на своїй непричетності, давала неправдиві свідчення. Однак нічого не допомогло. У 2004 році суд визнав Марту Стюарт винною за всіма пунктами обвинувачення. 5 місяців Марта провела у в’язниці Західної Вірджинії, потім її перевели під домашній арешт. Одна з умов її звільнення - електронний браслет на щиколотці, який давав змогу контролювати переміщення жінки.

Після звільнення з в’язниці, Марта Стюарт тріумфально повернулася на телебачення і з головою поринула в роботу своєї мультимільйонної імперії. Секрет успіху Марти Стюарт - не лише у вдало обраній сфері діяльності, а й у особистих якостях. Будучи амбіційною і навіть агресивною, маючи неабиякий підприємницький хист, Марта зуміла стати головним гравцем медіаіндустрії. Сьогодні Марта Стюарт не просто письменниця, телеведуча чи ділова жінка, вона ікона. Вона та, на кого рівняються мільйони.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar