Меню
ЮНІСЕФ - рятівники життя мільйонів дітей у всьому світі
  • Тематика:
  • Публікація:
    07.09.2010
  • Переглядів:
    1079
  • Рейтинг:
    5.0/1
Для цієї організації кожна дитина на землі - як рідна. Адже мова йде про ЮНІСЕФ - Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям ООН.

Організація допомагає усім знедоленим - тим, хто постраждали внаслідок збройних конфліктів, природних лих, насильства чи бідності.

"За останні 10 років для усіх знедолених дітей на світі настали дійсно кращі часи. Проте незважаючи на наші зусилля, щорічно 10 мільйонів малюків помирають від хвороб та голоду. Ми самі цього не можемо зробити. Проте з допомогою світу це цілком реально”, - заявила директор ЮНІСЕФ Карла Белламі.

Благодійні програми ЮНІСЕФ рятують життя мільйонів дітей у всьому світі. Активісти організації забезпечують дітей вакциною та медикаментами. Окрім цього, ЮНІСЕФ проводить роз’яснювальну роботу серед батьків: інформує про небезпеку хвороб та правильний догляд за дітьми. До порятунку малят долучилися також світові знаменитості, серед яких Роджер Федерер та інші відомі спортсмени.

Вони виступають послами доброї волі до країн третього світу. Найчастіше цим займаються відомі акторки Анджеліна Джолі та Мія Ферроу. Остання виступає активним борцем за дотримання прав дітей у всьому світі. Вона працювала у Анголі, Центрально-Африканській Республіці, Гаїті та Нігерії. Одне з головних завдань ЮНІСЕФу - збір коштів через благодійні внески та пожертвування. Адже це - прямі інвестиції у щасливе майбутнє усієї землі, переконують активісти.

"За наступні 2 роки ми плануємо витратити від 150 до 200 мільйонів доларів на допомогу дітям та освітні програми. Зараз нам не вистачає приблизно 70 мільйонів на те, щоб усі діти з бідних країн пішли до школи, отримали необхідні щеплення та медикаменти, але ми впевнені, що знайдемо ці гроші”, - переконаний програмний директор ЮНІСЕФ Ден Тул.

Емблема ЮНІСЕФ красується також на футболках спортивного клубу "Барселона”, але не як спонсор. Цей футбольний клуб щороку виплачує у фонд ЮНІСЕФу 2 мільйони євро з власного бюджету.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar