Меню
Обрали найгарнішу українку цього року
  • Тематика:
  • Публікація:
    11.09.2010
  • Переглядів:
    1136
  • Рейтинг:
    5.0/1
Обрали найгарнішу. Одеситка Катерина Захарченко коронувалася титулом "Міс України 2010". Дівчину визнали найкращою поміж 26 красунь.

"У підсвідомості кожна з нас думала, що перемогу отримає саме вона. Але, в принципі, я на це не налаштовувалась, тому що знаю, якщо заздалегідь налаштуєшся, і потім раптом воно не здійсниться, дуже сильно розчаруєшся", - каже "Міс Україна-2010" Катерина Захарченко.

Першою віце-міс стала Наталія Ситнікова з Краматорська, друга - вінничанка Юлія Стратегопуло. Приз глядацьких симпатій під бурхливі оплески присудили Ганні Рибаковій. Під час конкурсу, ведучий шоу Іван Ургант досить своєрідно "підбадьорював" дівчат, які надто хвилювались під час виступів.

Цьогоріч національний конкурс краси "Міс України" був уже 20-тим, але і цього разу не обійшлось без казусів. На червоній доріжці через недостатню кількість охорони утворилася неймовірна тиснява і безлад. Надто вже коли там з’явився зірковий склад журі - актори Памела Андресон, Орнелла Муті, Жан-Клод Ван Дам та Елізабет Херлі.

Натовп фотографів і охочих сфотографуватися збив з ніг Памелу Андерсон. Красуня, зачепившись підборами - впала. Натомість відому в Голівуді актрису Елізабет Херлі, в Україні взагалі ніхто не впізнавав, тож її безпеці нічого не загрожувало. Акторам доводилось самотужки рятувати ситуацію, і разом з натовпом прямувати на конкурс.

"Сьогодні я не встигла нічого побачити в місті, але я бачила дівчат. І це – головне", - каже актриса Орнелла Муті.

Глядачі конкурсу відзначилися ще й іншим, не вельми шанобливим жестом - не встигла новоспечена "Міс Україна" вдягнути корону, як усі почали підійматись зі своїх місць та залишати залу. Хто рушив прямо на сцену, а хто до виходу, напевно, поспішали на afterparty, де організатори власне і обіцяли роздати конкурсанткам усі призи. Попри все, організатори вважають, що подія пройшла на високому рівні.

"Насправді, я думаю, що можливо це й правильно та цікаво, адже смаки в усіх різні, і було цікаво дізнатись у кого який. Ось обрали. Я вважаю, що вона, дівчина така європейська, можливо навіть американський більш типаж", - каже президент конкурсу краси "Міс Україна" Лілія Кузнєцова.

"Ну так, здається зал був забитий, був аврал. Усі зірки приїхали, тобто приїхало більше людей, ніж ми очікували, тому я думаю, що все вдалося", - каже організатор Олександр Онищенко.

А тим часом, красуня Катерина Захарченко має пакувати валізи до Китаю. Адже менше ніж за два місяці, 30 жовтня, там пройде конкурс "Міс Світу 2010", де вона боронитиме честь України.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar