Меню
Україна вже вдруге відзначає День батька
  • Тематика:
  • Публікація:
    19.09.2010
  • Переглядів:
    1047
  • Рейтинг:
    5.0/1
У Києві вже другий рік поспіль святкують День батька. У третю неділю вересня деякі українські татусі зібралися на акцію "Маю гордість бути батьком”.

Так, шоумен Максим Неліпа на свято завітав із 6-річним сином. Артем прогулянці з батьком радіє, адже зазвичай йому доводиться проводити час з іншими членами родини.

"Я гуляю з бабусею та сестричкою”, - каже син Максима Неліпи Артем Неліпа.

"Та весь вільний час, на жаль його небагато, ми намагаємося проводити разом, тому, коли з'явилася така можливість вирватися удвох і втекти з дому пограти, розважитися - з величезним задоволенням, і кожен раз користуємося такою можливістю”, - розповідає шоумен Максим Неліпа.

Ті, хто завітав на свято, переконані - подібні заходи треба організовувати частіше. Адже в такий спосіб батьки долучаються до розвитку власних дітей.

"Це зближує покоління дітей і батьків - ось бачите, за однією грою можемо пограти. 6 років моїй похресниці і вже така доросла людина, як я, ігри зближують і треба більше спільних свят і для батьків, і для дітей”, - каже хресний батько Іван.

Та є й такі татусі, яким не треба свята, аби побути з дітьми. Юрій, наприклад, знайшов таку роботу, яку можна виконувати вдома, аби більше часу проводити в родині.

"Я постійно з своїми доцями, у мене дві доці і я їх дуже люблю”, - каже батько Юра Дивак.

"Він мабуть більше за мене з дітьми, тому що я займаюсь домашнім господарством більше, як погуляти, погратись, то це тільки татуньо в нас займається цим”, - додала мама Леся Дивак.

Організатори заходу обіцяють і надалі дарувати радість малечі та батькам. Представники ж влади переконують - займуться святом на державному рівні.

"Ми, безумовно, будемо ініціювати це свято, тому що дуже багато громадських організацій - вони заявили про те, що це свято необхідне, є статистика, яка говорить про те, що це свято важливе, яка говорить про наслідки, коли немає батька в сім'ї, у вихованні дитини, коли не бере участь батько”, - зазначив представник Міністерства сім'ї, молоді та спорту Федір Фомін.

"День батька святкують більш ніж у 40 країнах світу і тільки в Україні ніхто його не ініціював, мабуть, не було ніякого бажання ні у влади, ні у людей його святкувати”, - вважає організатор заходу Віктор Новіков.

Тож можливо вже наступного року День батька українські татусі зможуть відзначати як офіційне свято.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar