Меню
Тайгер Вудс - Моя доля лише в моїх руках
  • Тематика:
  • Публікація:
    01.11.2010
  • Переглядів:
    1085
  • Рейтинг:
    5.0/1
Успіх Тайгера Вудса просто неймовірний: сьогодні його по праву вважають спортивним феноменом та найуспішнішим гравцем у гольф.

Його спортивна кар’єра почала розвиватися ще змалку. Першим тренером Тайгера став його батько - саме він вклав у маленьку руку сина ключку для гольфу. Це сталося, коли Тайгер ще навіть не вмів самостійно ходити.

Першим тріумфом Тайгера Вудса став турнір у 1997 році. У 21 рік він уперше став чемпіоном, потім титули посипалися на нього як з рогу достатку. Головний секрет успіху, за словами Тайгера - постійна робота на перемогу.

”Ви знаєте, я б сам з собою не зміг жити через постійні тренування. Адже кожного разу я думаю, ось я розслабився, а вже є інший хлопець, який за той час може стати сильнішим за мене. Все одно колись настане день, коли я буду змушений поступитися, але я усіма силами намагаюся його відтягти і якомога довше залишатися на коні”, - каже чемпіон з гольфу Тайгер Вудс.

Про нього кажуть, що під час своєї спортивної кар’єри він побив практично усі рекорди у гольфі. Проте це не дало йому підстав задирати носа. Тайгер багато часу приділяє не лише гольфу, але і доброчинності. Його благодійний фонд опікується знедоленими дітьми Америки. Окрім цього відомий гольфіст виховує собі зміну - до його тренувальної школи у Каліфорнії мріє потрапити кожен хлопчик, якому не дає спокою слава Тайгера Вудса.

Були в житті спортсмена і падіння. Згадаймо лише секс-скандал з його колишньою дружиною та звинувачення в утриманні гарему коханок. Проте це не завадило Тайгеру Вудсу досягати нових вершин у спорті.

Заради досягнення свого персонального олімпу Тайгер Вудс пожертвував власним дитинством, яке непомітно минуло на тренувальних майданчиках. Проте його воля до перемоги та бажання завжди бути першим компенсували ці втрати. Що ж буде далі, залежить лише від нього, адже Тайгер Вудс впевнений - лише він тримає свою долю у своїх руках.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar