Меню
Марк Цукерберг – цілеспрямований шлях до успіху
  • Тематика:
  • Публікація:
    07.11.2010
  • Переглядів:
    1246
  • Рейтинг:
    5.0/1
Поки інші студенти пили пиво та розважалися з дівчатами, Марк Цукерберг цілеспрямовано прокладав свій шлях до успіху.

І не дарма. Його дітище - соціальна мережа Facebook - один з найпопулярніших веб-ресурсів. На початку 2010-го кількість активних користувачів сайту перевищила 400 мільйонів осіб!

Марк Цукерберг (співзасновник Facebook): ″Наше головне завдання на наступні декілька років - розвивати мережу. Ми починали як локальний сервіс для студентів, а зараз у нас сотні мільйонів користувачів, і, знаєте, в мене досі таке відчуття, що це лише початок шляху″.

А почалося все з однієї простої ідеї - Марк вирішив створити соціальну мережу для студентів Гарварда, де він і сам навчався. Задум виявився настільки вдалим, що скоро в мережі почали реєструватися студенти з інших університетів, з інших міст, з інших країн.

На початках Марку допомагали його друзі, а перший офіс майбутньої компанії-гіганта знаходився у маленькому будиночку. Наразі Цукерберг працює над впровадженням інноваційних технологій у соціальну мережу та її постійним оновленням. Його мрія - об’єднати у мережі усіх мешканців Землі.

Марк Цукерберг (співзасновник Facebook): ″Зараз ми намагаємося вдосконалити те, що створили і зробити мережу дійсно доступною для будь-кого″.

Середньостатистичний користувач Facebook має 120 друзів. Свій статус щодня оновлюють близько 30 мільйонів юзерів - на це вони витрачають 5 мільярдів хвилин щодоби. Завдяки своїй наполегливості вже у 23 роки Цукерберг увійшов до списку 400 найбагатших людей світу за версією видання Forbes. А ще він став наймолодшим мільярдером в історії людства. Тоді його статки склали півтора мільярди "зелених", а зараз - зросли до 4 мільярдів доларів. Але Цукерберг не покладає рук і наполегливо продовжує розвивати мережу.

Марк Цукерберг (співзасновник Facebook): ″В довгостроковій перспективі ми сподіваємося здійснити нашу глобальну місію і об’єднати людей у всьому світі. Це буде відкритий віртуальний світ, де люди зможуть вільно обмінюватися інформацією і розуміти, що саме відбувається навколо них. Але на це, як ви розумієте, нам знадобиться не один рік. Але ми будемо старатися втілити нашу мрію″.

Зараз у наймолодшого у світі мільярдера декілька сотень тисяч друзів у Facebook. Він охоче розширює свої горизонти і не зациклюється на улюбленому дітищі. Проте Марк знає, що колись одна проста ідея принесла йому всесвітню популярність і стала першою сходинкою до фінансового Олімпу.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar