Меню
Гренландія - земля фантастичних можливостей
  • Тематика:
  • Публікація:
    26.11.2010
  • Переглядів:
    1110
  • Рейтинг:
    5.0/1
Гренландія - ідеальне місце для тих, хто перенаситився тропічними країнами, пляжами та комфортними готелями.

Туризм у Гренландії - для справжніх чоловіків та сильних жінок, які люблять велич природи, чисте повітря та унікальні відчуття від подорожі незайманою природою. Гренландія - найбільший острів на планеті. Його площа - понад 2 тисячі квадратних кілометрів. Гренландія відрізана від материка морями Баффіна, Лабрадор і Гренландським морем, і з півночі омивається Північним Льодовитим океаном.

Близько 80 відсотків Гренландії вкриті льодовиком. Його товщина подекуди сягає 3,5 кілометрів. Величезна маса льоду утворює за рік близько 15 тисяч айсбергів. Дві третини острова лежить за Полярним колом. Тож тут мандрівники можуть споглядати знамените полярне сяяння майже весь рік. Усі круїзи на найбільший острів світу починаються із Кангерлуссуака, тут є міжнародний аеропорт та морський порт. Гренландія - земля фантастичних можливостей для екстремального відпочинку та спорту, а також для екологічного туризму. Сюди приїжджають тисячі лижників та сноубордистів. Свої траси у гренландських горах можуть знайти як професійні лижники, так і початківці.

Туристам ця дивовижна країна може також запропонувати безліч занять, які ви не зустрінете на тропічних курортах - зокрема, катання на собачих упряжках. А ще на найбільшому острові на Землі - чудові умови для риболовлі та незабутнього полювання. Кожне гренландське містечко має свої особливості. Аусіаіт славиться шкіряними ремеслами та вишивками. Нуук приваблює туристів Національним Музеєм Гренландії. Koлоніхавен - це своєрідна історична пам’ятка - мальовниче риболовецьке поселення XVII століття. Упернавік - найпівнічніша паромна переправа у світі. Місцеві мешканці кажуть - якщо ви тут не побували, то ви ще не знаєте що таке справжній холод. До Гренландії туристів також манять знамениті фестиваль снігових скульптур та резиденція Санта-Клауса.

Остання порада: якщо ви наважитесь вирушити у подорож до Гренландії, пам’ятайте, що традиційних форм відпочинку тут мало. Вам потрібно морально приготуватись до життя у суворих і жорстких умовах півночі.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar