Меню
У столиці стартувала Міжнародна виставка собак
  • Тематика:
  • Публікація:
    12.12.2010
  • Переглядів:
    988
  • Рейтинг:
    0.0/0
У київському міжнародному центрі - гавкіт і метушня. Тут зібралася рекордна кількість чотирилапих.

Близько п'яти тисяч учасників з різних країн приїхали на міжнародну виставку собак. Всі вони воліють показати себе найкращими у різноманітних конкурсах, шоу-програмах та роботі на рингу. Проте головне, як показує практика, зовнішній вигляд. Відтак власники дбайливо чипурять своїх вихованців.

"Йоркширский тер’єр – це одна з найскладніших порід в плані підготовки та показу. Це велика кількість косметики і часу затрачено. Те, що ви бачите на показах – це титанічна праця”, - каже власник йоркширського тер’єра Ніки Олексій.

”Доглядати за цією собакою не так складно, як здається. Ці собаки не линяють ніколи. В них не линяє шерсть. Для будинку - це ідеальна абака, для квартири, я маю на увазі”, - каже власниця керрі-блю тер’єрів Наталія.

Були на виставці не лише власники тварин, а й потенційні собаководи: обирають собі чотирилапого друга на майбутнє.

”Хотіли дітям оказати, які бувають собачки, щоби вони занли. Породи подивитися, які є на майбутнє. Щоби діти самі за ними доглядали, якщо вони вирішать”, - каже відвідувачка виставки Олександра.

”Була у нас собака, потім, нажаль, її не стало. Поки дуже маленькі діти у нас, то ми паузу робимо, а потім вже може”, - каже відвідувач виставки Тарас.

Окремо на виставці розташувався собачий базар. Тут для своїх улюбленців можна придбати все, що завгодно. І навіть одяг за останнім криком моди. ”В основному зараз купляють одяг для йорків та тер’єрів. Це маленькі собачки. Дуже люблять купляти взуття та шкарпетки, а також різноманітні аксесуари – тому ми все це продаємо”, - каже продавець собачих принад Ганна.

”Це тренаже – виробляє показову стойку для собак. Буквально за 2 тижні ваша собака буде мати бездоганну стойку, рівний хребет, хвостик”, - каже продавець собачих принад Ігор. За два дні, поки триватиме виставка, журі з 13 країн світу має обрати одного хвостатого красеня. Він і стане "Чемпіоном чемпіонів".

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar