Меню
Хіларі Клінтон - жінка, в руках якої зосереджена міць
  • Тематика:
  • Публікація:
    05.02.2011
  • Переглядів:
    1165
  • Рейтинг:
    0.0/0
За своє життя вона встигла побувати у багатьох іпостасях - першої леді, сенатора, держсекретаря. Усього вона досягала самостійно, не просячи допомоги ні в кого, опираючись лише на власні сили.

Вона - Хіларі Клінтон, дружина екс-президента Біла Клінтона та чинний держсекретар Сполучених Штатів. Як перша леді Хіларі Клінтон вдало поєднувала особисте життя з державною службою. Її призначення на посаду голови комітету, який займався реформуванням системи охорони здоров’я у США, викликало чимало суперечок. Адже указ підписав її чоловік, Білл Клінтон.

Проте плітки її ніколи не хвилювали. З часів Джекі Кеннеді жодна перша леді не отримувала стільки уваги з боку преси та пересічних американців. Її любили за активну життєву позицію та справи, які вона зробила.

Репутацію Хіларі Клінтон не зіпсував навіть скандал з Монікою Левінскі. Перша леді вибачила чоловіка, а всі свої переживання виклала на папері. Її мемуари стали справжнім бестселером.

У 2008 році Клінтон стала одним з кандидатів від демократичної партії на посаду президента США. Щоправда вона не змогла здолати Барака Обаму. Ну що ж, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими - сказала собі Клінтон і підтримала свого колишнього суперника. Тандем Обама - Клінтон здобув переконливу перемогу.

У січні 2009 року Хіларі Клінтон стала державним секретарем Сполучених Штатів. На цій посаді головну увагу вона приділяє розширенню впливу США на міжнародній арені та захисту екології.

"Наше головне завдання - побудувати глобальну систему, яка б відповідала потребам усіх мешканців планети земля”, - каже держсекретар США Хіларі Клінтон.

Її шлях до успіху дійсно фантастичний - адвокат, перша леді, сенатор та держсекретар. Хоча з іншого боку - це всього лиш здійснення чергової американської мрії, проте у глобальному масштабі.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar