Меню
Відбувся ювілейний благодійний бал-маскарад "Карнавалія"
  • Тематика:
  • Публікація:
    13.02.2011
  • Переглядів:
    927
  • Рейтинг:
    0.0/0
Вже вп`яте столичний благодійний бал-маскарад "Карнавалія" приймав охочих поринути у танцювальну феєрію. Цьогоріч гостей запросили до танцю до Блакитної зали Центрального залізничного вокзалу.

”Вокальний зал - вокальна зала, від волькскулу в Лондоні починалися саме бали,от, вечірки, оркестри грали, саме в таких залах, тому що вони були побудовані для цього, тут тільки еліта приходила, і потяги були для еліти. Великі споруди, де було багато місця,акустика і так далі, і так використовувалися, а я думаю, що у нас, у радянські часи ця звичка зникла як буржуазна”, - кажуть організатори "Карнавалії" Юрій та Тетяна Логуш.

Костюмоване шоу в центрі вокзалу викликало справжній ажіотаж у його працівників та звичайних пасажирів. Контраст був аж надто промовистим.

”Костюми файні, але не для нас, робочих. Не для тих, що тут стоять. То костюми, для, я маю на увазі, для трохи багатої людини, для наших пенсіонерів, ми не зможем такі купити костюми”, - каже Михайло.

Як і годиться світському заходу – "Карнавалія” розпочалася із годинним запізненням. Втім, це не завадило зібрати за одним столом мало не тисячну вітчизняну і закордонну аудиторію.

”Дуже гарна ініціатива, адже карнавал відбувається у рамках благодійної акції”, - каже представник ЄС в Україні Жозе-Мануел Пінту Тейшейра.

Обов'язкова умова участі – ретро-одяг 20-30 років, національний стрій або карнавальний костюм. Втім, гості одяглися, як їм заманеться.

”По-перше, я не знав тематики, по-друге, ця тематика мені найближча, щодо костюму, я не думаю, що він унікальний, він, якби, повинен бути класичний, може, навіть,але для мене він унікальний тим, що це вишиванка ще з сорочки перенесена мого діда. Як Вас люди зустрічали на вокзалі? Ну,мені сказали, що якби був приз глядацьких симпатій , то напевно, що я отримав би його. Ну наші люди, наші люблять своє”, - каже Павло.

”Я коли був в Каліфорнії, мені дуже сподобалися каліфорнійські ковбої і я собі власне придбав цей костюм в Голівуді. Я його перший раз вдягнув в такому повному вигляді”, - каже Сергій.

"Карнавалія" забезпечила гостям 8 різних заходів - від Київського до Віденського балу-редут. Відтак, танцювати доводилося і народні, і класичні танці.

"Раніше рахували кількість випитого, вважалося – чим більше вип’єш – тим краще бал пройшов чи вечір, корпоративний вечір. А зараз всі хочуть культурну програму”, - каже балетмейстер Григорій Чапкіс.

Весь залізничний вокзал танцював разом з "Карнавалією" до 4 ранку. Вона знаменувала відкриття нового бального сезону в Україні.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar