Меню
Одрі Хепберн - втілення краси, грації та незмірної доброти
  • Тематика:
  • Публікація:
    14.02.2011
  • Переглядів:
    1112
  • Рейтинг:
    0.0/0
Одрі Хепберн залишила не тільки яскравий слід на телеекранах, але й пожертвувала собою заради того, аби знедоленим жилося краще на планеті.

Одрі Хепберн народилася у 1929 році в Брюсселі. Її юність припала на часи німецької окупації. Жахи, які дівчині довелося пережити, переслідували її все життя. Але це не вплинуло на бажання Одрі стати акторкою, цю мрію вона плекала ще змалку.

В 1948 Одрі Хепберн переїхала до Лондона. Там почала працювати танцівницею на сценах кількох театрів. На гарну і талановиту дівчину одразу звернули увагу відомі продюсери. В один прекрасний день Одрі зрозуміла, що витягла щасливий квиток - картина "Римські канікули” в якій вона зіграла головну роль, була просто приречена на успіх. Серед її найвідоміших стрічок - "Війна і мир”, "Сніданок у Тіффані”, "Ундіна”. Нагороди посипалися, як з рогу достатку - Оскар, Золотий Глобус, Тоні, БАФТА та безліч інших - не таких популярних, проте вагомих у кіношному світі.

Слава не зіпсувала Одрі. Вочевидь, акторка так і не змогла забути про жахи свого дитинства, тож вона вирішила допомагати тим, хто цього потребує. Акторка почала тісно співпрацювати з ЮНІСЕФ і стала послом доброї волі. Головним напрямком своєї роботи вона обрала турботу про знедолених дітей.

”Як і всі, я люблю дітей, і не можу спокійно дивитися на їхні страждання”, - каже акторка Одрі Хепберн.

В рамках програм ЮНІСЕФ, Хепберн багато подорожувала світом. Одна з таких подорожей Африкою виявилася фатальною - в 63-річної акторки раптово заболів живіт. Не бажаючи переривати мандрівку, вона мужньо терпіла біль і лише після повернення до Європи звернулася до лікарів. Діагноз був смертельним - прогресуюча пухлина. Для лікування Одрі не вистачило буквально кількох тижнів.

Одрі Хепберн померла у 1993 році. Втім, акторка назавжди залишилася у серцях мільйонів своїх шанувальників.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar