Меню
Міст через річку Уж обв’язали "закоханими бантами"
  • Тематика:
  • Публікація:
    14.02.2011
  • Переглядів:
    979
  • Рейтинг:
    0.0/0
На День святого Валентина в Ужгороді центральний міст обв'язали бантиками кохання.

Фантазії учасників акції не було меж: бант із фотографіями найкращих моментів подружнього життя, космічний бант із фольги, міні-бант про мега-кохання... Над найбільшим експонатом два дні трудилися Таня та Сашко. У композиції використали все, що попало під руку - дротики, стрічки, декоративні квіти, а основа - звичайна сітка. Цей бант - подарунок не лише один одному, а й місту.

”Ми даруємо цей бант місту Ужгороду для того, щоб у нашому місті всі закохані завжди цінували один одного, любили один одного і щоб цей бант став символом для них”, - кажуть автори великого рожевого банта Таня і Саша.

А у цієї пари хоч композиція і невелика, та мабуть найзмістовніша. Вперше день закоханих вони зустрічають вже у статусі подружжя.

”Сенсом життя будь-якої закоханої пари це є діти. Так як ми вже одружена пара, нехай тільки пару місяців. Але це наша мрія, то ми до неї йдемо і вирішили втілити поки що так”, - кажуть автори композиції бантика з дитиною Наталія і Нікіта.

Цьогоріч у святі взяв участь навіть помічник святого Валентина, який окрім кохання радить пам’ятати ще й про любов до природи. Власне тому його бант - екологічно чистий.

”Це еко-бантик. Він складається з газет. Він безпечний абсолютно для здоров’я, як для дітей, так і для закоханий сьогодні. Це я вам можу сказати як святий Валентин”, - каже помічник святого Валентина Павло.

З півсотні композицій змагались за звання найцікавішої. Журі оцінювало основні 2 критерії - оригінальність та красу. Утім, переможених на цьому святі не було - бо ж освідчуючись у коханні у такий незвичний спосіб, учасники флеш-мобу подарували частинку своєї любові і кожному перехожому.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar