Меню
...І ящик попкорну, будь ласка!
  • Тематика:
  • Публікація:
    18.02.2011
  • Переглядів:
    1020
  • Рейтинг:
    0.0/0
Цього року нам показали більш розгорнуті трейлери блокбастерів, які ми давно чекаємо і фанати яких готові піти на все заради того, щоб підглянути хоча б на одну секунду за куліси нових фільмів.Фільми, зруйнування Америки і фонтан вічної молодості.

Ми підібрали трійку найцікавіших, на нашу думку, трейлерів і готові поділитись ними з Вами. Нічого серйозного лише: часткове знищення землі, фонтан вічної молодості і американці проти інопланетян.

Звичайно, що третя частина саги про гігантських роботів, які весь час зайняті своїми перетвореннями, а попутно рятують Землю (Місяць, Кібертрон, Всесвіт – непотрібне викреслити), не могла залишити байдужими наші металеві серця. Тим більше в новому трейлеру фільму "Трансформери 3" – ми зможемо побачити, ще більше роботів, ще більше сцен з руйнувань міст, але так і не зможемо поспостерігати за Меган Фокс, яка відмовилась зніматись у сіквелі фільму про дружбу роботів і людей. Далі слова зайві – просто зробіть гучніше і дочекайтеся кінця червня (30 червня цей фільм вийде на екрани), щоб побачити, що придумав у цей раз невгамовний Майкл Бей.

Нові "Пірати Карибського Моря" – цілком ймовірно не стануть сенсацією в світовому сінематографі (можете сприймати це, як сенсаційну інформацію), але всі прихильники легкого і ненав’язливого кіно – не повинні пропустити нові гримаси Джонні Депа, старі піратські кораблі і все-все-все, що тільки можна вигадати для того, щоб в форматі 3-D фільм було насправді цікаво дивитись. Що стосується сюжету, то тут все просто: Джек Горобець шукає фонтан вічної молодості, а все решта неважливо, головне щоб це було яскраво і не нудно. Якщо судити фільм по трейлеру (хоч, як показав час інколи трейлер цікавіший, аніж сам фільм), то нудьгувати нам не доведеться.

Битва за Лос-Анджелес - фільм, який американці знову знімають про себе улюблених. Інопланетяни, які завжди, нападають тільки на США (дивно, чому їх радари не тянуться, наприклад, в Швейцарію, де зосереджені усі світові гроші), в цей раз до основи спалюють Місто янголів, але роблять це дуже масштабно і максимально яскраво. Хто може їм завадити - наразі з цього трейлеру невідомо, але відомо те, що фільм повинен вийти сьомого квітня цього року і не забувайте, що в Каліфорнії ще зовсім нещодавно був дуже не простий губернатор, а це щось таки і значить!

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar