Меню
Стів Ірвін – ми повинні захистити дику природу
  • Тематика:
  • Публікація:
    19.02.2011
  • Переглядів:
    1460
  • Рейтинг:
    0.0/0
"Якщо ти не можеш посміятися над собою, значить, ти занадто правильний і життя твоє занадто сумне". Ці слова сказав всесвітньовідомий мисливець за крокодилами Стів Ірвін під час одного зі своїх інтерв’ю.

І, можете бути впевнені, все своє життя цей відважний чоловік прожив дотримуючись цього гасла. Захоплюватися дикою природою Ірвін почав ще змалку. Коли інші хлопчаки гралися в солдатиків, він ловив крокодилів. Дитяче захоплення стало його життєвим покликанням - він вирішив робити все задля порятунку дикої природи.

З 1991 року він почав знімати документальний серіал "Мисливець за крокодилами". З перших серій він полюбився глядачам та здобув всесвітню популярність. Проте під час зйомок життя самого Ірвіна кілька разів було на волосині.

Його кілька разів серйозно кусали крокодили, били кенгуру та жалили змії. Подекуди травми були настільки серйозними, що Ірвін на кілька тижнів потрапляв до лікарні. Проте, відмовлятися від свого шоу він нізащо не хотів. Головний месидж Ірвіна – ми повинні захистити дику природу! Цей заклик він повторював у кожній серії. І дійсно, люди стали більш уважніше ставитися до навколишнього середовища. Життя Стіва Ірвіна трагічно обірвалося 4 вересня 2006 року. Він занурився у воду, щоб зняти електричних скатів. Один з них вдарив чоловіка отруйним хвостом просто в серце. Ірвін помер миттєво. День його смерті оголосили днем національної жалоби в Австралії. У Ірвіна залишилася дружина та дві доньки. Незважаючи на загибель батька, вони сповнені рішучості продовжувати його справу.

"Я хочу продовжувати те, чим займався мій батько. Я буду співати та танцювати і цим я намагатимуся врятувати дику природу", - каже донька Стіва Ірвіна Бінді Ірвін.

Навіть після смерті шоу Стіва Ірвіна йде в ефірі. З екранів телевізорів він і далі закликає усіх нас берегти те, що нас оточує.

Популярні теми

19.06.2018, 07:38:31
Захоплюючий номер українців на шоу America's Got Talent
02.06.2018, 10:43:50
День Круглоозерки 2018
07.02.2018, 19:21:41
Один знімок, але різне сприйняття
21.09.2017, 11:01:12
Піаніст із Стамбула та його музика для котів

Коментарі

avatar